Kasiosa OSK

Salla Mannermetsä

Harmonikka

Tarjoan harmonikan soiton opetusta niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin soittajille. Oli tavoitteenasi saada pitkäaikainen harrastus tai opetusta esimerkiksi tietyn kappaleen soittoon ja tulkintaan, olet lämpimästi tervetullut soittotunneille.

MITÄ?

Tarjoan harmonikan soiton opetusta niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin soittajille. Kanssani on mahdollista perehtyä myös vapaa säestykseen solististen opintojen lisäksi tai erikseen. Opetus on mahdollista toteuttaa yksilö- tai ryhmäopetuksena.

Opetuksessa otetaan huomioon oppilaan omat tavoitteet sekä toiveet, ja henkilökohtainen opetussuunnitelma laaditaan yhdessä oppilaan kanssa. Oli tavoitteenasi sitten saada pitkäaikainen harrastus tai opetusta esimerkiksi tietyn kappaleen soittoon ja tulkintaan, olet lämpimästi tervetullut soittotunneille.

Valmistuin Jyväskylän ammattikorkeakoulusta Musiikkipedagogiksi (AMK) kesäkuussa 2018 ja pääinstrumenttini on harmonikka. Olen opiskellut aiemmin harmonikan soittoa Salon musiikkiopistossa. Musiikkipedagogiopinnoissani erikoistuin varhaisiän musiikkikasvatukseen, joten kokemusta löytyy myös pienten lasten opettamisesta. Kanssani on mahdollista opetella myös ukulelen, 5-kielisen kanteleen ja nokkahuilun soiton alkeita. Opetus on mahdollista toteuttaa leikinomaisesti, jolloin musiikkiharrastuksen voi aloittaa näillä instrumenteilla jo 4–5-vuotiaana.

Harmonikan soitossa klassisen musiikin linjaus ei ole aivan yksiselitteinen vaan opetus koostuu myös muista tyylilajeista. Klassisen musiikin lisäksi minulla on kokemusta esimerkiksi tanssimusiikista, kansanmusiikista ja säestämisestä. Tarjoan myös musiikin perusteiden opetusta (klassinen) joko yksilö- tai ryhmäopetuksena osallistujamäärästä riippuen. Autan myös mielelläni harmonikan hankintaan/vuokraukseenliittyvissä asioissa.