Kasiosa OSK

Linda Arola

Pop/jazz-laulu

Tarjoan pop/jazz- laulun opetusta niin vasta-alkajille kuin jo kokeneemmillekin laulajille! Voit tulla yksin tai ystävän kanssa – ja jos halukkaita löytyy, on myös muutaman hengen ryhmäopetus mahdollista.

MITÄ?

Laulutunneilla opit äänenkäytön perusteita ja äänenhuoltoa, ja pääset laulamaan juuri sellaisia kappaleita, kuin itse haluat. Tyylilajeissa tarjoan opetusta sekä suomen- että englanninkieliseen pop-, rock-, jazz-, blues-, iskelmä- ja näyttämömusiikkiin. Luomme henkilökohtaiset tavoitteet lauluharrastukselle jokaisen oppilaan kanssa erikseen.

Valmistuin pop/jazz -laulunopettajaksi joulukuussa 2017 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Olen opiskellut laulua Joensuun konservatoriossa ja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa neljän eri opettajan johdolla. Ammattikorkeakouluopinnoissani olen erikoistunut yhtyeohjaamiseen ja musiikin perusteiden opettamiseen. Tarjolla on siis myös musiikin perusteiden opetusta joko yksilöopetuksena tai ryhmäopetuksena, rippuen osallistujamäärästä.

Opetustilani sijaitsevat kotonani, Viitaniemessä Jyväskylässä. Minulla on vuoden ikäinen Leo-kissa, joten otathan tämän huomioon aikaa varatessasi.