Kasiosa OSK

Elias Pullinen

Viulu

Opetuksessa keskityn oppilaan omiin tavoitteisiin, ja rakennan opetussuunnitelman täysin oppilaan mieltymyksien mukaan. Keskityn tavoitteelliseen mutta rentoon ja mukavaan toteutukseen.

MITÄ?

Olen 22-vuotias musiikinopiskelija. Opiskelen Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, mutta asun tällä hetkellä Helsingissä. Tarjoan pääsääntöisesti instrumenttitunteja viululle ja 5-kieliselle bluegrass-banjolle. Kokemusta löytyy myös esimerkiksi nuotinnuksesta.

Aloitin opintoni Jyväskylän ammattikorkeakoulussa 2014 musiikkipedagogilinjalla. Sitä ennen olen opiskellut viulunsoittoa sekä musiikin teoriaa Länsi-Uudenmaan musiikkiopistossa sekä Nurmijärven musiikkiopistossa 12 vuotta. Pääinstrumenttina minulla on klassinen viulu, mutta opetan mielelläni myös muita musiikin tyylilajeja oman osaamisen puitteissa. Minulla on paljon kokemusta kansanmusiikista: sekä skandinaavisesta, että esimerkiksi irlantilaisesta kansanmusiikista, klezmer-musiikista sekä ameriikan old-time -tyylistä ja bluegrassista. Myös country tyylilajina on tuttu.

Panostan itseni kehittämisessä monipuolisuuteen, joten voit kysellä käytännössä kaikkia musiikin tyylilajeja viulunsoiton opetuksessa. 5-kielinen banjo on ollut intohimona nyt 7 vuotta, ja tarjoan opetusta vasta-alkajille ja hieman edistyneemmällekin soittajalle. Tyylilajina on pääsääntöisesti ”scruggs-style” eli Earl Scruggsin kehittämä 3-sorminen järjestelmä (https://www.youtube.com/watch?v=GXcRI0BdioE ). Myös clawhammer-tyylistä opetusta voi kysellä.

Opetuksessa keskityn oppilaan omiin tavoitteisiin, ja rakennan opetussuunnitelman täysin oppilaan mieltymyksien mukaan. Opetuksessa keskityn tavoitteelliseen mutta rentoon ja mukavaan toteutukseen. Tällä hetkellä oppilaat ovat olleet tyytyväisiä opetuksen tasoon ja kiittelevät esimerkiksi pitkäjänteisyydestäni ja opetuksen selkeydestä.

Tunneille voit tulla yksin, vanhemman tai vaikka kaverin kanssa. JAMKilla olen erikoistunut yhtyepedagogiikkaan ja musiikin ohjaamiseen, ja opetan mielelläni myös ryhmiä tai järjestän tarvittaessa workshop -tyylisiä tunteja. Tunnit toteutetaan pääsääntöisesti opettajan tai oppilaan kotona.