Kasiosa OSK

Roosa-Maria Leppänen

Pop/jazz-laulu

Laulutunneilla pääset harjoittelemaan niin tekniikkaa kuin tulkintaa ja esiintymistä, sekä toteuttamaan itseäsi laulamisen kautta. Opettajana olen tarkka ja huolellinen, mutta ei huolta –  tunneilla on tarkoitus aina pitää hauskaa ja toteuttaa juuri sitä, mitä itse haluat!

MITÄ?

Haluat laulutunneille? Mahtavaa!

Laulutunneilla pääset harjoittelemaan niin tekniikkaa kuin tulkintaa ja esiintymistä, sekä toteuttamaan itseäsi laulamisen kautta. Opetuksessani keskityn paljon lauluteknisiin asioihin, sillä uskon, että perusasioiden hallinta vapauttaa käyttöösi kaiken potentiaalin, joka sinussa laulajana on. Pyrin aina tunneilla kulkemaan sinun ehdoillasi ja luomaan rennon ja mukavan ympäristön, jossa kehittyä. Opettajana olen tarkka ja huolellinen, mutta ei huolta –  tunneilla on tarkoitus aina pitää hauskaa ja toteuttaa juuri sitä, mitä itse haluat!  

Tekniikkaharjoittelussa keskityn perusasioihin, kuten hengityksen ja oikean asennon hallintaan, ääntämiseen, äänen sointiin ja artikulaatioon. Näiden lisäksi opetettavia asioita ovat muun muassa eri kielten lausuminen, eri tyylisten kappaleiden tyylinmukainen fraseeraus ja rytmiikka sekä kappaleiden tulkinta.  

Olen turkulaislähtöinen, 25-vuotias muusikko ja musiikkipedagogiopiskelija ja opiskelen tällä hetkellä viimeistä vuotta laulunopettajaksi Jyväskylässä. Laulaminen on aina ollut suuri intohimoni. Valmistuin Turun konservatoriolta muusikoksi vuonna 2015 ja olen keikkaillut aktiivisesti jo yli 10 vuotta sekä ollut mukana monissa teatteri- ja musikaaliproduktioissa. 

Tule tutustumaan, ihastumaan ja nauttimaan! Nähdään!