Salla Mannermetsä

Tarjoan harmonikan soiton opetusta niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin soittajille. Opetus on mahdollista toteuttaa yksilö- tai ryhmäopetuksena.

Opetuksessa otetaan huomioon oppilaan omat tavoitteet ja toiveet, ja henkilökohtainen opetussuunnitelma laaditaan yhdessä oppilaan kanssa. Oli tavoitteenasi saada pitkäaikainen harrastus tai opetusta esimerkiksi tietyn kappaleen soittoon ja tulkintaan, olet lämpimästi tervetullut soittotunneille.

Opiskelen Jyväskylän ammattikorkeakoulussa musiikkipedagogiksi ja pääaineenani on harmonikka. Olen opiskellut aiemmin harmonikan soittoa Salon musiikkiopistossa. Muutin Jyväskylään vuonna 2014. Opinnoissani olen erikoistunut varhaisiän musiikkikasvatukseen, joten kokemusta löytyy myös pienten lasten opettamisesta.

Harmonikan soitossa klassisen musiikin linjaus ei ole aivan yksiselitteinen vaan opetus koostuu myös muista tyylilajeista. Klassisen musiikin lisäksi minulla on kokemusta esimerkiksi tanssimusiikista, kansanmusiikista ja säestämisestä. Tarjoan myös musiikin perusteiden opetusta (klassinen) joko yksilö- tai ryhmäopetuksena osallistujamäärästä riippuen. Autan myös mielelläni harmonikan hankintaan/vuokraukseen liittyvissä asioissa.

Tarvitsetko tilaisuuteesi musiikkia? Minua voi
myös tilata esiintymään. Ota yhteyttä ja kerro
lisää tilaisuutesi luonteesta, tarvitsetko
esimerkiksi musiikkia tilaisuuden ohjelmaosuuteen
vai kenties taustamusiikkia kahvitilaisuuteen?
Voit myös esittää toiveita esitettävän
musiikin suhteen.

Yhteystiedot:

sallablaa@hotmail.com